UKR RUS ENG

НОВИНИ

There are no translations available.

Seminar_06.04.10_UNEP6 квітня 2010 р. відбувся Перший національний семінар «Сільське господарство – каталізатор переходу до «зеленої економіки». Семінар був організований Міжнародною благодійною організацією "Інформаційний центр "Зелене досьє" у співпраці з Федерацією органічного руху України за підтримки UNEP (Програма ООН по оточуючому середовищу). Учасниками події стали українські фахівці в галузі органічного виробництва, компанії Grolink, FiBL, Швейцарського бюро співробітництва. Присутні активно обговорювали поточну ситуацію в Україні щодо розвитку органічного ринку та подальші перспективи його зміцнення та розширення. Відповідними фахівцями буде проведене детальне дослідження Seminar1_06.04.10_UNEPвнутрішнього органічного ринку та запропоновані подальші кроки щодо практичної реалізації планів по його активізації.

 
There are no translations available.

ORGANIC_UA_number_7_20102 квітня 2010 р. вийшов з друку сьомий номер всеукраїнського журналу «ORGANIC UA».

Увазі читачів пропонується цікава та корисна інформація щодо стану та розвитку органічного руху в Україні та світі. В сьомому номері, зокрема, висвітлюється інформація про переваги органічних овочів перед звичайними конвенційними, швейцарські колеги надають матеріали щодо розвитку органічного ринку в Швейцарії, виробники органічного сиру діляться власними секретами успіху. Напередодні пасхальних свят в журналі представлений матеріал щодо секретів Великодніх яєць та традиційного напою українців - узвару.
Журнал можна замовити в офісі Федерації органічного руху України.

 
There are no translations available.

pfeiffer 22 березня 2010 р. вийшла з друку п’ята книга з серії «Бібліотека журналу ORGANIC UA». Видатний вчений, біохімік Еренфрід Пфайффер – один з провідних теоретиків методів біодинамічного сільського господарства та пропагандист біодинамічного землеробства. Його книга «Родючість землі, її підтримка і оновлення» багато разів перевидавалася в усьому світі, заслужено користуючись незмінним інтересом читачів. Вона допомагає по-новому побачити цінність землеробської культури, усвідомити і зміцнити моральну опору селянської праці, визначити і використовувати практично в будь-яких умовах ті агротехнічні заходи, які дозволять кожному селянинові поступово покращувати стан своєї землі і, відповідно, якість одержуваних продуктів, вбачаючи в цьому не лише мету, а й шлях побудови культури майбутнього.

 
There are no translations available.

Povidlo_PanEko_organic12 березня 2010 р. в рамках проекту ТД «Органік Ера» Кулінарна Майстерня відбулася дегустація органічного повидла від Торгової марки «Пан Еко». Для прикладу можливого використання продукту, на розсуд учасників було приготовлене печиво з пророщеної пшениці з додаванням різних видів повидел ТМ «Пан Еко». Приготовлене печиво отримало схвальні відгуки від всіх учасників згаданого заходу. Споживайте органічні продукти, вони є запорукою Вашого доброго самопочуття, гарного настрою та здоров’я!