22 листопада 2012 р. у Київській Торгово-Промисловій Палаті відбувся Форум-практикум для виробників, імпортерів та дистриб’юторів харчових продуктів «Особливості виробництва органічних харчових продуктів: законодавство, сертифікація, маркування, маркетинг». Серед інших провідних фахівців галузі, Голова Правління Федерації органічного руху України Євген Милованов акцентував свою увагу на наступних питаннях:
– Основні вимоги щодо органічного виробництва.
– Перспективи прийняття Закону «Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини».
– Особливості сертифікації органічної продукції.
– Особливості маркування органічної продукції.
– Вимоги до логотипу та етикетці. Застосування органічного логотипу ЄС
На цьому заході, організованому компанією Fortius Group, більше 20 учасників, які представляли переважно, молочну, олійно-жирову, кондитерську та інші галузі харчової промисловості України мали можливість отримати вичерпні відповіді на багато актуальних питань що різних аспектів функціонування органічного ринку.