21-23 жовтня 2011 р. у Львові на подвір’ї Палацу Потоцьких відбувся Ярмарок Свята сиру і вина, де гостям свята були представлені як найрізноманітніші сорти сирів та вин, так і вишукані страви з сирами. Справжню насолоду отримали гурмани від страв Італійської, Французької, Бесарабської та Української кухонь. Паста та різотто в пармезані пастерії «BiancoRosso», французьке Лардю від козиної ферми «Fromages D’Elise», кава з пармезаном від кав’ярні «Kredens» та багато іншого – справжнє свято для гурманів.
Члени Федерації органічного руху України, кухарі Закарпаття, потішили відвідувачів Свята сиру та вина традиційним легендарним угорським боб-гуляшем, який готувався на Святі з сертифікованих (за стандартами ЄС) органічних інгредієнтів. Безпосередньо перед відвідувачами готувався кабанчик породи Монголиця, який був вирощений на екологічно чистих луках та харчувався лише сертифікованою органічною травою та зерном.
Відвідувачі мали можливість скуштувати органічні яблучний, виноградний, томатний та інші соки, повидло, сиропи ТМ “Пан Еко”, що в 2009 та 2010 рр. було визнано найкращою торговою маркою органічних продуктів України.
Окрім частування та продажу, під час Другого Свята сиру та вина гості відвідали кулінарні майстер-класи, які проводили відомий музикант-гурман – Тарас Чубай та львівські ресторатори.