23 – 26 вересня 2010 р. у м. Ужгород в рамках “Днів туризму на Закарпатті” були презентовані сертифіковані органічні продукти, що виробляються на Закарпатті чітко у відповідності з суворими вимогами ЄС.
Торгова марка Пан Еко, найкращі органічні фермери Виноградівщини на розсуд учасників та гостей представили свої овочі та фрукти, соки та повидло, мед та сухофрукти, сало та ковбасні вироби, соуси та крупи.
На очах відвідувачів біля Ужгородського замку виключно з сертифікованих органічних інгредієнтів члени Федерації органічного руху України готували легендарний угорський бограч-гуляш, на вертелі смажився цілий кабанчик, що попередньо маринувався на протязі п’яти діб. Крім цього, гості свята мали можливість отримати ще багато інших приємних і смачних органічних сюрпризів.