10 жовтня 2009 р. у Львові спільними зусиллями Федерації органічного руху України, Швейцарського дослідного інституту органічного сільського господарства та нового ресторану «Підкова» було організовано презентацію першого в Україні 100 % органічного меню. Всі страви були приготовлені з сертифікованих органічних продуктів, які надали учасники Першого всеукраїнського органічного ярмарку.Гості мали чудову можливість скуштувати наїдки та напої й відчути справжній смак народних страв з гарантованою якістю органічних інгредієнтів. Відомі львівські ресторатори, що були присутні на презентації органічного меню, беззаперечно підтримали перспективність створення в подальшому схожих меню й в інших громадських закладах, оскільки попит серед населення на здорове харчування постійно зростає.
Отже, органічний рух в Україні переходить в іншу площину – вихід на власний ринок з пропозицією власних товарів. Смакуймо найкращі, справжні українські органічні продукти!