25 червня 2010 р. в приміщенні Інтернет-холдингу «ОБОЗ.ua» відбулася прес-конференція на тему «Як не отруїтися в спеку? Техніка безпеки харчування влітку». Учасниками прес-конференції стали завідувач відділу харчування Українського науково-дослідного інституту харчування Владислав Сластін та виконавчий директор Федерації органічного руху України Андрій Коняшин, які охарактеризували загальну ситуацію на ринку харчування в Україні, якості продуктів, що пропонується до споживання українцям. Зокрема, як альтернатива наповненим хімічними складовими харчовим продуктам, споживачам було рекомендовано звернути увагу та купувати органічні продукти, які якнайкраще відповідають всім вимогам та побажанням людей щодо натуральності, екологічності, якісних та смакових показників. Читати більше.