28-29 червня 2013 р. у Львові на площі Ринок проходив гастрономічний фестиваль “Львів на тарілці”. Він почався із відкриття “Ярмарку львівської кухні та ярмарку “Смакуємо з Карпат” на площі Ринок. Організатором Фестивалю була компанія «Дік-Арт» за фінансової підтримки Швейцарської конфедерації.
Вперше в рамках фестивалю та й вперше у Львові львів’яни та гості міста могли скуштувати та придбати якісні продукти від майже 30-ти фермерів та інших виробників сільськогосподарської продукції з Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької областей. Серед фермерів особливо виділялися виробники сертифікованої органічної продукції, як то ФГ «Тізеш» (ТМ «Пан Еко»), ТОВ «Галс Лтд», СОК «Чиста флора» тощо.
Як зазначили організатори, це перший захід, на якому виробники з усіх чотирьох областей Українських Карпат об’єдналися, щоб презентувати широкий асортимент своєї продукції, яка є традиційною для цього регіону. Імідж та традиції Карпат створюють реальну додану вартість для такої продукції. Наша мета це створення єдиної марки, яка гідно представлятиме продукти багатого Карпатського краю та захищатиме інтереси тих виробників, що дотримуються встановлених норм та правил щодо якості та смакових властивостей продукції.
Під час Ярмарку відбулися дискусії «Що таке типові карпатські продукти?. Карпатський край», дегустації найкращих карпатських продуктів, численні майстер-класи з приготування страв місцевої кухні, а також знайомство покупців з виробниками продукції.