27 жовтня 2012 р. на НСК «Олімпійський» в м. Києві проходив Фестиваль «Best Food Fest & Health». Родзинкою фестивалю став Кулінарний проект дегустації органічних продуктів, проведення якого стало можливим за фінансової підтримки Німецького Товариства міжнародного співробітництва (GIZ), в рамках Проекту “Сприяння економічному розвитку та зайнятості“, під час якого Федерація органічного руху України спільно з партнерами здійснює інформаційну кампанію для споживачів з популяризації міжнародного маркування сертифікованих органічних продуктів “Євролисток”.
Основною ідеєю проведення Фестивалю здорової їжі «Best Food Fest & Health» та Кулінарного проекту дегустації органічних продуктів було навчити готувати правильну, смачну, а головне корисну їжу. Адже під час Фестивалю відвідувачі мали можливість відвідати майстер-класи кращих шеф-кухарів, а також дієтологів, психологів, митців …дізнатися масу нового та корисного про здорову їжу.
Творчий підхід організаторів та високий професіоналізм кухарів емоційно налаштовували учасників на більш глибоке проникнення у тему ОРГАНІК. Активне спілкування з органік-консультантами дозволило більш детально розширити кругозір відвідувачів фестивалю щодо стану і розвитку органічного ринку в Україні, ознайомитись із асортиментом органічної продукції, її перевагами та смаковими якостями.