18 грудня 2019 р. вийшов з друку п’ятидесятий номер всеукраїнського журналу «ORGANIC UA». Як і завжди, ми пропонуємо до Вашої уваги цікаві та пізнавальні матеріали щодо розвитку органічного сектору в Україні та світі.
Видання дуже інформативне, адже висвітлює підбірку матеріалів, розрахованих не лише на фахівців органічного сектору, а й на звичайних громадян, які працюють на власних присадибних ділянках, або цікавляться здоровим та безпечним харчуванням вцілому.
В рубриці «Бібліотека» представлений цікавий матеріал по біодинаміці в роботах відомої у світі дослідниці Марії Тун. Рубрика “В об’єктиві” дає відповідь, чи вживає Санта Клаус органічні продукти щотижня?
Цікавими є статті щодо досліджень впливу на здоров’я гліфосату, токсичних інгредієнтів, що викликають ракові хвороби. Надається інформація щодо прийняття нового законодавства стосовно органіку та багато іншого.
Короткий зміст номеру:
* Органічне агровиробництво: освіта і наука
* У Шампані обирають органік і біодинаміку
* Санта Клаус вживає органік щотижня?
* Успіх Biofach India
* Органічна яловичина поживніша за звичайну
* Перший випадок стійкості комах до ГМ-кукурудзи у Канаді
* Гліфосат викликає захворювання через кілька поколінь
і багато іншого.
Більше читайте на сторінках журналу, який можна замовити в офісі Федерації органічного руху України.