2 вересня 2010 р. ввечері відбулася чергова зустріч EgoЇстів (Клуб EgoЇсти – коло людей, які цінують власну індивідуальність і поважають особистість інших. Вони знають смак життя і насолоджуються його різноманітністю. Вони вільні. Ресторани швидкого обслуговування “Піца Челентано”, “Картопляна Хата”, “Кафе Пункт”, та демократичні ресторани японської кухні “Япі” зберігають відданість таким людям). http://www.egoisty.com/blog/Commun/4552.html
Проходила зустріч в Organic Cafe (Київ, вул. Володимирська, 40/2). Учасники зробили спробу розкрити тему органіки у всій її різноманітності, включаючи: органічну косметику, їжу і напої, архітектуру і переробку офісних та інших паперів.
Відповідно, гостями були:
Наталія Онопрієнко – бренд-менеджер і провідний консультант мережі мультибрендових магазинів органічної косметики GLOSSARY, розповіла про те, як правильно читати позначення на упаковках косметики, як звичайної, так і органічної. www.glossary.com.ua
Євген Милованов, Голова Правління Федерації органічного руху України розкрив тему «Органічні продукти: навіщо їх вибирають, як їх відрізняють», продемонструвавши прогрес не тільки споживання, а й виробництва сертифікованих органічних продуктів в Україні, а також те, де і як їх можна придбати, спробувати. https://www.organic.com.ua; http://www.organic.ua
Гліб Усаковський, архітектор бюро Органічна архітектура www.oa.org.ua поділився своїм баченням архітектури – продовженням філософії людини в просторі та інтер’єрі.
Юлія Бегма, керівник Клубу А4, розповіла про те, скільки дерев рятує звичайна здача макулатури і що можна зробити з переробленого паперу. www.a4club.kiev.ua
Під час спілкування більшість EgoЇстів яскраво продемонстрували прагнення до безпечних, органічних продуктів. Є тверда впевненість, що керівництво тих ресторанів, де вони вважають за краще харчуватися, найближчим часом піде їм на зустріч, включивши в меню, нарешті, й органічні продукти, тим самим підтвердивши свій девіз: «Бути EgoЇстом – сучасно і природньо. А головне, – це дуже просто».