ДІЮЧІ НОРМАТИВНО-ПРАВОВІ АКТИ:

ПОРЯДОК (детальні правила) органічного виробництва та обігу органічної продукції

Про затвердження Порядку ведення Державного реєстру операторів, що здійснюють виробництво продукції відповідно до вимог законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції, Державного реєстру органів сертифікації у сфері органічного виробництва та обігу органічної продукції, Державного реєстру органічного насіння і садивного матеріалу

Про затвердження державного логотипа для органічної продукції

Про затвердження Порядку ведення Переліку органів іноземної сертифікації

Про затвердження Переліку речовин (інгредієнтів, компонентів), які дозволяється використовувати у процесі органічного виробництва та які дозволені до використання в гранично допустимих кількостях

Про затвердження Порядку підтвердження спеціальних знань інспектора з органічного виробництва та/або обігу органічної продукції у сфері органічного виробництва

Про затвердження Порядку сертифікації органічного виробництва та/або обігу органічної продукції та внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 23 жовтня 2019 р. № 970

Про затведження Порядку розгляду апеляцій на рішення органів сертифікації

Про затвердження форми заявки на включення до Реєстру органів сертифікації у сфері органічного виробництва та обігу органічної продукції

Про затвердження Вимог до матеріально-технічної бази та інших об’єктів інфраструктури, необхідних для виконання функцій із сертифікації органічного виробництва та/або обігу органічної продукції

Деякі питання звітності у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції

Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження органом сертифікації господарської діяльності у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Порядок визначення періодичності здійснення планових заходів державного контролю відповідності діяльності операторів (потужностей) вимогам законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції, які здійснюються Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, та критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від її провадження

 

ПЕРЕКЛАД (неофіційний) АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ ДІЮЧИХ НОРМАТИВНО-ПРАВОВИХ АКТІВ УКРАЇНИ ЩОДО ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА